Италијански квалитет, страст и елеганција

Од класични свечени костуми до скроени јакни и панталони, како и кошули и џемпери во разновидни нијанси дизајнирани да се носат и во свечени и во секојдневни прилики. Тивес е вашиот избор за идеално освежување на вашата гардероба со елеганција и стил.

Извонредноста на можноста да се создаде ексклузивнА ЛИЧНОСТ во којА искуството, прилагодувањето и префинетоста го следат ритамот на модерноста.

Вашите посебни моменти ги правиме незаборавни

Има прилики во животот кои го заслужуваат целото внимание потребно за да бидат совршени и незаборавни, моменти кога облеката што ја носите треба да биде, повеќе од кога било, израз на вашата личност.

Тивес постојано ги балансира хармонијата и прецизноста, традицијата и современиот стил, ви нуди огромен избор на костуми, вечерни јакни и утрински палта во најдобрите и најефикасните ткаенини дизајнирани да се носат како втора кожа.

Безвременска елеганција

Во Тивес, со текот на времето, развивме и ценевме наследство кое комбинира страст и фина изработка. Благодарение на нашите вредности и природната склоност за извонредност, остануваме верни на себе, поддржувајќи го најдоброто од италијанската елеганција и со тоа издржувајќи го тестот на времето и модата.

Прилагодениот изглед е посветен на сите љубители на тивкиот луксуз, оние кои бараат неоценета прилагодена елеганција. Во Тивес поседуваме ексклузивен стил и уникатна, вродена чувствителност на италијанската префинетост и елеганција и беспрекорно вклопување, за сите прилики.

 

ПРИЛАГОДУВАЊЕ И КОРЕКЦИЈАИзвонредноста и уникатноста се суштински карактеристики на услугата направенo по мерка, која го толкува современиот стил со страст и елеганција. 

ЗА ВАШИТЕ СПЕЦИЈАЛНИ ПРИГОДИСо нетрпение очекуваме да ги направиме вашите моменти уште попосебни. Контактирајте го нашиот Italian Style тим за повеќе информации, пишувајќи на kontakt@tives.com.mk  или телефонирајте на 075 300 066