СЕКОГАШ ДЕЛ ОД ГОЛЕМИТЕ НАСТАНИ

Секоја ваша замисла, со задоволство ја остваруваме. Бидете секогаш со свој стил. TIVES е тука за вас доколку сакате да имате уникатни и софистицирани сакоа, кошули, панталони и чевли. Ви ветуваме дека секогаш ќе изгледате одлично на секоја свечена церемонија, во канцаларија, во кафуле. Голем дел јавни личности го избраа TIVES. Ние сме бренд на црвениот тепих, а нашето име се појавува како спонзор на бројни манифетсации. TIVES е секогаш дел од големите настани.